Ispiši ovu stranicu

Travnik: Pronađena ukradena vozila

15 Ožujak 2016

Informacija za javnost Ministarstva unutarnjih poslova ŽSB za 15. ožujak 2016. godine.

 

 

Kriminalitet

Tijekom protekla 24 sata na području ŽSB prijavljena su 3 krivična djela, a radi se o 3 teške krađe.

Dana 14.03.2016.godine oko 07,00 sati u PP Travnik prijavljena je krađa motornog vozila „VW-Golf 2“, registarskih oznaka J05-A-088, koje je bilo parkirano u naselju Kalibunar u Travniku, te krađa motornog vozila „VW-Golf 3“, registarskih oznaka E93-M-359, koje je bilo parkirano pored porodične kuće u mjestu Runjići, općina Travnik. Po zaprimljenim prijavama policijske patrole su pristupile pretrazi terena, te su vozila ubrzo pronađena u širem području Turbeta i vraćena vlasnicima. Poduzimajući mjere na otkrivanju izvršitelja, službenici kriminalističke policije PU Travnik su došli do saznanja da se sa ovim krivičnim djelima u vezu može dovesti osoba inicijala M.D. rođen 1996.godine iz Travnika, koji je pronađen i lišen slobode, te je u tijeku njegova kriminalistička obrada.



Javni red i mir

Evidentiran je 1 slučaj narušavanja javnog reda i mira, a radi se o učestvovanju u tuči. U prekršaju su učestvovale 2 osobe.



Sigurnost u prometu

Dogodilo se 12 prometnih nezgoda u kojima su 2 osobe lakše povrijeđene.

Iz prometa je isključeno 5 vozila i 6 vozača motornih vozila, uručeno je 129 prekršajnih naloga iz oblasti prometa, a mobilnim radarom evidentirano je 25 slučajeva prekoračenja dozvoljene brzine. /o.t./