.

Nastavak pozitivne priče braće Jurić: Poduzeće Einhell BiH doniralo vrijedne alate

26 Kolovoz 2019

U vrijeme negativnih trendova odlaska iz Bosne i Hercegovine te vrijeme u kojem mladi neće raditi „svakakav“ posao, portal NovaBila.info objavio je priču koja prkosi svemu prethodno navedenome. Braća Jurić iz Nove Bile, Danijel i Kristijan čvrsto su odlučili zagrnuti rukave i svojim radom ostati živjeti u Bosni i Hercegovine.

 

Ova priča nadahnula i fascinirala je mnoge u središnjoj Bosni, veliki broj njih javljao se na naš portal kako bi dobio kontakt telefon. Deset dana nakon objave članka, priča je dobila novi i sretniji nastavak. Poduzeće Einhell BiH iz Viteza odlučilo je podržati hrabre mlade ljude te su im darovali alate i njihovog asortimana. Radi se o trimeru i puhaču/usisavaču na baterije posljednje generacije.

Nakon što smo na portalu NovaBila.info pročitali pozitivnu priču o braći Jurić, u Einhellu BiH smo odlučili podržati i potaknuti njihov poduzetnički duh. Danas kada svi samo razmišljaju o odlasku u Njemačku, bilo je pravo osvježenje pročitati da ipak ima mladih ljudi koji žele ostati ovdje i raditi. Njihov potez i pokretanje vlastitog obrta su za svaku pohvalu i nismo mogli, a da ih ne podržimo. Zato smo odlučili da im doniramo jedan trimer i jedan puhač/usisavač iz našeg Aku programa Power X-Change. Nadamo se da će im naši alati olakšati obavljanje poslova održavanja i uređivanja dvorišta i vrtova. Također, želimo im puno uspjeha u budućem radu i mnogo zadovoljnih klijenata, poručili su iz ove društveno odgovorne firme.

 

Power X-Change je novi Einhell sustav za punjive baterije. Projektiran je radi multifunkcionalnosti i interoperabilnosti, a pritom i štedi novac. Što to točno znači? Ova napredna tehnologija omogućava upotrebu JEDNE punjive baterije za SVE Power X-Change alate i vrtne uređaje.Moguće je koristiti iste baterije za kosilicu i za akumulatorsku bušilicu, višenamjensku pilu ili trimer za travu. Iako se akumulatorski alati napajaju baterijama ključno je napomenuti da imaju iste performanse kao i električni alati.

Svaka Power X-Change baterija visokih performansi može se koristiti sa svakim Power X-Change uređajem – i naravno sa svakim punjačem. Ako u kući već imate Power X-Change bateriju i punjač, jednostavno možete kupiti alat bez baterije kako biste uštedjeli novac i zaštitili okoliš.

Veliko hvala poduzeću Einhell BiH koji nam je donirao ove vrijedne mašine koje će nam svakako biti od velikog značaja i pomoći. Također hvala i portalu NovaBila.info koji je odvojio vrijeme da našu priču prenese i široj javnosti, rekao je Kristijan Jurić, hrabri i radušni mladić.

 

Ovaj nastavak pozitivne priče još je jedna potvrda kvalitete portala NovaBila.info. Sretni smo da smo pričom koju smo objavili izazvali pozitivne i korisne reakcije lokalne zajednice i društveno odgovornih poduzeća. Vjerujemo kako ovo nije posljednje poduzeće koje ohrabrilo i pomoglo mlade ljude da pokrenu svoj posao i ostanu u BiH.

 

 

NovaBila.info

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa