.

Otkriveni izvršitelji kaznenih djela u Vitezu i Fojnici

18 Veljača 2016

Informacija za javnost Ministarstva unutarnjih poslova ŽSB za 18.02.2016. godine.

 

 

Kriminalitet

Tijekom protekla 24 sata na području ŽSB prijavljena su 3 kaznena djela, a radi se o 2 teške krađe i 1 kaznenom djelu nasilja u obitelji.



Naknadno rasvjetljena kaznena djela

Službenici PP Vitez otkrili su izvršitelja kaznenog djela teške krađe koja je izvršena dana 31.01.2016.godine na parking prostoru trgovačkog centra Fis u Vitez, gdje su nepoznati izvršitelji izvršili provalu u vozilo i iz istog ukrali auto CD player i tepih stazu. Osumnjičeni za ovo krivično djelo su 2 osobe iz Sarajeva inicijala J.Z. rođen 1990.godine i E.N. rođen 1990.godine, protiv kojih je podneseno izvješće županijskom tužiteljstvu Travnik.

U Fojnici su službenici policije otkrili izvršitelja teške krađe koja je izvršena dana 14.02.2016.godine u mjestu Trošnjik, općina Fojnica, gdje je nepoznati izvršitelj iz obiteljske kuće ukrao novac u iznosu od 4000 KM. Osumnjičeni za ovo kazneno djelo je R.C. rođen 1993.godine iz Fojnice. Protiv istog je podneseno izvješće županijskom tužiteljstvu Travnik.



Javni red i mir

Evidentirano je 6 slučajeva narušavanja javnog reda i mira, a radi se o 1 slučaju učestvovanja u tuči i 5 slučajeva prosjačenja. U prekršajima je učestvovalo 7 osoba. /o.t./

 

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa