Ispiši ovu stranicu

"ZVONA DOCA MOGA": Sutra koncert "Lašvanskih diva"

10 Lipanj 2021

U petak, 11. lipnja 2021. godine s početkom u 19 sati nakon svete mise u župnoj crkvi “Uznesenja Blažene Djevice Marije” u Docu održati će se već tradicionalni koncert pod nazivom “Zvona Doca moga” u kojem nastupaju glazbenici lašvanskog kraja.

Ovaj koncert održava se svake godine uoči blagdana sv. Ante, koji ima posebno štovanje kada je u pitanju župa Dolac, odnosno slavi se kao drugi patron župe.

Ove godine na koncertu "Zvona Doca moga" nastupiti će popularni vokalni sastav "Lašvanske dive", također će izvedbom na violini  noć uveličati Mateja Popović, Margareta Pitić i Jelena Vidović. Treba napomenuti da je ovo ujedno i promocija rada domaćeg graditelja violine Zorana Martinovića.

Inače mise trodnevnice počinju od večeras od 18 sati, središnje misno slavlje povodom blagdana sv. Ante je u nedjelju 13. lipnja u 11 sati.

Također treba napomenuti da će sutra u 17:30 sati prije svete mise trodnevnice biti upriličen blagoslov fratarske grobnice i kapele Uskrsnuća na starom dolačkom groblju koje je nedavno obnovljeno i uređeno.

Može biti slika sljedećeg: tekst