Ispiši ovu stranicu

Luka Sučić brončani na memorijalnom turniru u Ilijašu

03 Svibanj 2023

Članovi STK “CM” Vitez sudjelovali su proteklog vikenda na memorijalnom turniru Fikret Fazlić u Ilijasu. Klub je nastupio u tri kategorije: najmlađi kadeti, kadeti i kadetkinje.

Najveći uspjeh postigao je Luka Sučić, koji je osvojio brončanu medalju i treće mjesto u kategoriji najmlađih kadeta. Usprkos tome što je bio prvi favorit turnira, Luka je poražen u polufinalu od Topalovića iz Banja Luke, pa se morao zadovoljiti brončanom medaljom. Klub se nada da će Luka na sljedećem turniru, državnom prvenstvu koje se igra u Vitezu, osvojiti zlatnu medalju.

U kategoriji kadetkinja, Nika Bobaš-Pupić nastupila je na svom prvom turniru, gdje je uspješno prošla grupnu fazu, ali je zaustavljena u osmini finala od Lovrić iz Tuzle.

Kadeti Ivo Garić, Petar Nedić i Andreo Bošnjak, koji su se također natjecali na svom prvom pojedinačnom turniru, pokazali su dobru igru, ali nažalost nisu uspjeli proći grupnu fazu.

“Ovaj turnir je našim igračima pružio vrijedno iskustvo i motivaciju da nastave trenirati još bolje. Klub se raduje budućim natjecanjima i novim izazovima”, poručili su iz STK “CM” Vitez.