.

Usvojivši informaciju o provedbi projekta izgradnja brze ceste Lašva – Nević Polje, Vlada Federacije BiH je Javnom poduzeću Ceste Federacije BiH d.o.o. Sarajevo dala suglasnost za donošenje Odluke o dodijeli ugovora najpovoljnijim ponuđačima za izvođenje radova i nadzora za dionicu koja prolazi kroz Vitez.

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HVO-HB u suradnji sa Udrugom KŠD “Glavica” danas su obilježili “Travničku tragediju”.

U mjesto Bistrica, općina Gornji Vakuf-Uskoplje, danas je, upriličeno je svečano otvaranje regionalnog puta R439 koji povezuje Novi Travnik i Gornji Vakuf-Uskoplje. Riječ je o dugoočekivanom okončanju radova i ukupno 12 kilometara moderno izgrađene prometnice koja povezuju dvije općine i omogućuje daljnji razvoj. Ukupna vrijednost projekta je 5,5 milijuna KM, a sredstva je osigurala Vlada ŽSB posredstvom Direkcije za ceste ŽSB.

Nakon osam mjeseci od početka pandemije i nekoliko mjeseci obuke osoblja županijskog Zavoda za javno zdravstvo, Županija Središnja Bosna napokon je dobila laboratorij za testiranje na koronavirus.

Ministar obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa KSB Bojan Domić uputio je čestitku povodom Svjetskog dana učitelja koju prenosimo u cijelosti:

Premijer Kantona Središnja Bosna Tahir Lendo sazvao je za petak, 25. rujna 2020. godine s početkom u 9 sati 55. sjednicu Vlade Kantona Središnja Bosna koja će se održati u Travniku.

Danas je Agencija za državnu službu Federacije BiH poništila Natječaj za popunu radnog mjesta rukovodećeg državnog službenika za radno mjesto tajnika u Ministarstvu financija Srednjebosanske županije, koji je, sukladno zakonskoj proceduri, raspisala ministrica financija u Vladi ŽSB Mirjana Plavčić, piše Hrvatski Medijski Servis.

Vlada Republike Hrvatske donijela je prijedlog odluke o raspodjeli sredstava za financiranje kulturnih, obrazovnih, znanstvenih, zdravstvenih i ostalih programa i projekata od interesa za hrvatski narod u Bosni i Hercegovini za 2020. godinu, prenosi artinfo.ba.

Uvažavajući trenutnu epidemiološku situaciju i Preporuke za škole za sigurno Održavanje nastave u kontekstu COVID-19 Zavoda za javno zdravstvo FBiH, Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa Kantona Središnja Bosna (u daljnjem tekstu: Ministarstvo) donosi sljedeće Upute za početak nastave u novoj školskoj 2020./2021. godini

Školska godina 2020./2021. na području Kantona Središnja Bosna počet će 7. rujna, kazao je, gostujući u Otvorenom programu Radio Viteza, ministar obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i sporta KSB, Bojan Domić.

Stranica 1 od 101

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa