Ispiši ovu stranicu

FOTO: Ladies night događaj održan po prvi put u Kreševu

13 Kolovoz 2019

Prekrasna ljetna noć, bazen, priroda, kokteli, glazba uživo i predstava na otvorenom. Kad svemu ovome dodate 200 predivnih žena, zvuči skoro pa nestvarno.

Međutim, scenarij je ovo Ladies night događaja u Kreševu koji su osim domaćih dama pohodile i brojne gošće iz Kiseljaka, Sarajeva i drugih općina.

Naime, nakon niza uspješnih manifestacija u Kiseljaku, udruga Arka je u suradnji s Općinom Kreševo a povodom Dana općine, održala oovu manifestaciju namijenjenu samo damama i u Kreševu, u jedinstvenom ambijentu kompleksa "Banja".

Noć je otvorila uvijek odlična Sanela Krsmanović svojom izvedbom "Prekvalifikovane" nakon koje je pozornicu preuzela Lana Hamza i njen Dreamhouse bend.

Dame su do kasno u noć uživale u ljetnim koktelima i odličnoj glazbi ali i prezentacijama domaćih poduzetnica i umjetnica.

Naime, osim Općine Kreševo projekt su podržale i brojne domaće tvrtke: Stanić Beverages, salon vjenčanica "Arijana", Beauty studio Đina, LoveRich Kryolan, EPS Laštro, Iločki podrumi, Perić d.o.o. Kreševo, pilana Lukić d.o.o., JURIN Design, Metalos d.o.o. Kreševo, Beauty salon D&D, NEVRA prirodna izvorska voda, DOPER Kreševo, Salon vjenčanica "Kristina" kao i KRALJEVIĆ Smile designer te LoveRich Kryolan koji su pripremili i vrijednu nagradnu tombolu za dame.

Osim sretnih dobitnica triju poklon paketa brenda Kryolan te jedne dame koja će na besplatno izbjeljivanje zuba kod dr. Kraljevića sve su dame doma otišle s brojnim popustima i poklon bonovima. 

Cijeli događaj imao je i humanu notu jer su dame prikupljale sredstva za bolesnog dječaka iz Visokog, Afana Selimovića.