Ispiši ovu stranicu

Pejaković: Nije umjesno i primjereno danas još davati komentare iz poštivanja prema preminulom

16 Studeni 2020

Goran Pejaković, kandidat stranaka okupljenih oko Hrvatskog narodnog sabora BiH, za načelnika Travnika, kratko je za Dnevnik.ba komentirao rezultate Lokalnih izbora 2020. u toj općini i osvrnuo se na nemili događaj vezan uz smrt dr. Mirsada Pece, SDA-ovog kandidata za načelnika.

Pejaković je istaknuo kako su u Općinskom odboru HDZ-a BiH u Travniku zadovoljni rezultatima izborima i time što je veliki broj birača prepoznao njihov program.

"S velikim žaljenjem primio sam vijest o smrti dr. Mirsada Pece. I ovim putem izražavam najiskreniju sućut obitelji, ali i prijateljima i stranačkim kolegama preminulog dr. Mirsada Pece", kazao je Pejaković za Dnevnik.ba.

Mirsad Peco koji se jučer u tijeku izbornog dana preminuo od posljedica korona virusa vodio je u utrci za načelnika Travnika, dok je Goran Pejaković odmah na listi iza njega.

Izborni proces u toj se općini nastavio do 19 sati i održan je bez većih smetnji. Ipak, iz SIP-a BiH još uvijek nema informacija što će točno biti s rezultatima izborima u Travniku. Riječ je o prvom ovakvom slučaju od samostalnosti BiH.


"Nije umjesno i primjereno danas još davati komentare glede cijele situacije iz poštivanja prema preminulom.Očekujemo najmanje isti rezultata kao i prije četiri godine", kazao je Pejaković.

G. L. / Dnevnik.ba