.

U razdoblju od 6. do 10. ožujka, u Rodnoj kući Ive Andrića i Zavičajnom muzeju Travnik planirana su četiri kulturna događaja.

U povodu obilježavanja datuma smrti Ive Andrića, Zavičajni muzej Travnik organizira Razgledavanje skulpture Ive Andrića u Travniku.

JU Hrvatski kulturni centar Travnik – Nova Bila i Kazalište mladih “Korifej” pozivaju sve zainteresirane umjetnike da prijave svoje monodrame na 3. Regionalni festival monodrame “inBox” ili da prijave svoje originalne tekstove monodrame na natječaj.

Općina Travnik objavila je Javni poziv za dodjelu sredstava iz proračuna Općine Travnik - Subvencije za podsticaj razvoja, poduzetništva i obrta za 2023. godinu.

Daleko od svjetala medijske pozornice čiji su udarni termini ili pozicije rezervirani uglavnom za destruktivne političke poteze, blokade, krize, a nerijetko i kažnjiva ponašanja, poput prijetnji nasiljem, odvija se realni život, a njega stvaraju ljudi s vizijom koji još uvijek vjeruju u BiH i njezine ljude. I prave iskorake gotovo bez ikakve potpore ovdašnjih struktura vlasti.

U okviru projekta EU4AGRI i sestrinskih projekata EU4BusinessRecovery i EU4AGRI Recovery trenutno su aktivni slijedeći pozivi: Javni poziv potencijalnim korisnicima bespovratnih sredstava za mjeru podrške investicijama u prerađivačke kapacitete i marketing poljoprivredno-prehrambenih proizvoda,

Kompletan tekst Ponovnog javnog poziva za dostavljanje ponuda za kupovinu stanova možete pročitati OVDJE.

Danas je u župnoj crkvi na Gornjem Docu kod Travnika proslavljen blagdan svetog Ante Pustinjaka, prenosi notra.ba

U godini koja je iza nas, Bosna i Hercegovina se svrstala u listu europskih zemalja čiji su inženjeri osmislili i finalizirali prvo bosanskohercegovačko električno vozilo.

,,Učenje je kao veslanje uzvodno, čim se prestane, krene se nazad“… U četvrtak 5. siječnja 2023. godine, u Katoličkom školskom centru "Petar Barbarić" Travnik je za djelatnike Osnovne škole i Gimnazije organizirano stručno usavršavanje.

Stranica 1 od 140

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa