.

Nakon Polja, Sv. Nikola je danas posjetio još jedno travničko naselje.

U subotu, 3. prosinca 2022. godine na platou ispred caffe bar "Septembar" u Polju u organizaciji Udruge "Naše Polje" i Udruge "Klik" održano treće po redu adventsko druženje. Događaj je dio manifestacije "Travničke božićne čarolije".

2. prosinca 12.2022. godine u Potkraju je održano Adventsko druženje.

V. kongres kirurga/hirurga FBIH s međunarodnim sudjelovanjem održat će se od 17-19. mart/ožujak 2023, u Vitezu u hotel Central.

Objavljeni su natječaji za stipendije Općine Travnik za studente i učenike srednjih škola u akademskoj/školskoj 2022./2023. godini.

U sklopu manifestacije "Andrićevi dani 2022." u Hrvatskom kulturnom centru Nova Bila, večeras će se održati satirično-poetski show ”Bez dlake na jeziku” autorice Ene Rajić.

Franjevački samostan Guča Gora Odlukom Povjerenstva za očuvanje nacionalnih spomenika proglasila je stambeni objekt u Alipašinoj ulici i Franjevački samostan u Travniku novim nacionalnim spomenicima Bosne i Hercegovine.

Katolički školski centar “Petar Barbarić”, u sklopu Mjeseca ekologije koji se održava u školi pod motom “Obnovimo lice Zemlje”, organizirao je veliku volontersku eko akciju “72 sata bez kompromisa” koja je okupila učenike i djelatnike osmih i devetih razreda Osnovne škole i učenike prvih, drugih i trećih razreda Gimnazije.

U sklopu manifestacije “Andrićevi dani 2022” u Hrvatskom kazalištu Travniku bit će odigrana predstava “Prodavnica budućnosti”. “Prodavnica budućnosti” je monodrama u produkciji KSC Bugojno, prema tekstu i u režiji Vahida Durakovića, a igra Sanel Ugarak. Riječ je o nagrađivanoj predstavi koja dobila nagradu “InBox za najbolji tekst monodrame ex-Jugoslavije”.

Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa Kantona Središnja Bosna upućuje poziv roditeljima/skrbnicima djece obveznika predškolskog odgoja i obrazovanja u Kantonu Središnja Bosna za prijavu i upis djece u Program Predškole.

Stranica 1 od 139

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa