.

U 36. kolu Super lige Srbije, Partizan je pobijedio Čukarički rezultatom 1:0 kao gost.

Pred nama je 27. kolo Druge lige FBiH Zapad koje donosi zanimljive susrete susjednih klubova.

U pozitivnom ozračju prijateljstva, natjecateljskog duha, susretljivosti, razumijevanja i novih poznanstava završen je I. Boćarski turnir ''Duhovi'' Nova Bila, čiji je organizator Boćarski klub ''Dubrave'' Nova Bila'' Travnik.

Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Sergej Barbarez danas će objaviti svoj prvi popis. Navijači su dugo prizivali Barbareza na poziciji izbornika, a kada se to konačno desilo, nisu mogli vjerovati.

Na novoj WKF listi, naš Bekir Grabus plasiran je na 1. mjesto u kategoriji od preko 230 boraca, navode iz Karate klub “Travnik GS-TMT”.

Tradicionalno natjecanje "Ekipno prvenstvo osnovnih škola Općine Travnik" održano je 13. svibnja 2024. godine u prostorijama Osnovne Škole "Travnik", u organizaciji OŠ "Travnik" i ŠK "Travnik".

Kiseljak i ove godine ima jedan od tri najjača teniska turnira u Bosni i Hercegovini. Riječ je o jubilarnom, 25. izdanju “Kiseljak open” turnira i ove godine služenog naziva “Juicy Kiseljak open 2024.”.

Završen je 14. po redu međunarodni turnir u organizaciji Košarkaškog kluba Travnik koji je trajao od 10. do 12. svibnja 2024. godine u dvorani OŠ "Travnik" i Hotela "Sunce" na Vlašiću.

Na Svjetski dan života u miru i zajedništvu, Novi Travnik će 16.05.2024. postati poprište nezaboravnog nogometnog spektakla! Uzbuđenje će doseći vrhunac kada se na terenu susretnu legende nogometa iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske, predvođene istinskim legendama, a sve u sklopu obilježavanja Dana općine i Dana Europe.

U programu tradicionalne manifestacije “Dani Nove Bile 2024”, koja će se održati 17., 18. i 19.05.2024. godine (“Duhovi”, Patron župe Nova Bila), biti će održan i 2. Memorijalni nogometni turnir “Marko Nakić Zigi”, na kojem će sudjelovati momčadi sa područja naše Županije, Mostara, te JU Edukacijsko-rehabilitacijski centar “Duga”, Novi Travnik.

Stranica 1 od 71

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa