.

Danas je u prostorijama NSBiH obavljen žrijeb parova za novu sezonu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Nogometni klub Barcelona je na zanimljiv način predstavila Miralema Pjanića svojim navijačima.

Vladimir Oršolić novi je član NK Široki Brijeg javljaju iz hercegovačkog premijerligaša.

Luka Bilobrk je duži niz godina jedan od najboljih golmana BHT Premijer lige. Ovaj nogometaš, koji je rođen u Travniku, je bh. nogometnoj javnosti ostao najviše upamćen po bravuroznim partijama koje je pružao u dresu Širokog Brijega, u kojem je branio skoro deset godina.

Bivši vratar širokobriježana Luka Bilobrk (34) pregovara s dva bosanskohercegovačka kluba.

U Hrvatskoj se sezona nastavlja narednog tjedna, a sve će početi bez publike. Za tjedan dana igrat će se susreti polufinala Kupa, a zatim se nastavlja i 1.HNL.

U srijedu, 13. svibnja 2020. godine u Travniku je održan sastanak predstavnika Sportskog saveza KSB/SBK i Ministarstva obrazovanja, mladih, kulture i sporta KSB. Priopćenje za javnost prenosimo u cijelosti.

Robert Voloder (19), mladi reprezentativac Njemačke, potpisao je trogodišnji profesionalni ugovor s Kölnom. Robert je Hrvat s korijenima iz Bosne i Hercegovine -otac je rođen u Travniku, dok je majka rodom iz Hrvatske.

U organizaciji NSBiH danas je održana druga video konferencija s predstavnicima svih klubova Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Europska nogometa federacija (UEFA) odgodila je Europsko prvenstvo za ljeto 2021. zbog pandemije koronavirusa i službeno je objavljeno u poslijedpodnevnim satima.

Stranica 1 od 52

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa