.

Nogometna akademija „Master“ je idealno mjesto za početi svoj sportski i nogometni put. Upravo će se tu voditi posebna briga o cjelokupnom razvoju, te će kroz različite etape rasta i razvoja, djeca dobiti sve potrebne podražaje za razvoj svih komponenti antropološkog statusa.

Nogometaši Zrinjskog večeras su ostvarili veliku pobjedu u Ljubljani protiv Olimpije nakon produžetaka sa 3:2 i plasirali su se u treće pretkolo Europske lige.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras u Zenici igra meč drugog kola Lige nacija, a protivnik joj je selekcija Poljske.

Ovaj tjedan ključan je za bh. predstavnike u europskim natjecanjima, u jednoj utakmici prolaz u kvalifikacijama Lige prvaka tražit će Sarajevo, dok će isto pokušati Borac, Željezničar i Zrinjski u kvalifikacijama Europske lige.

Prije sto godina, točnije 1920. godine, omladina Travnika je počela upražnjavati jednu novu do tada, nepoznatu igru loptom, koju je prva donijela studentska omladina iz kulturnih centara.

Lijepa gesta nekadašnjeg igrača Nogometnog kluba “Nova Bila” Stjepana čurka i njegovih prijatelja razveselila je članove Uprave ovoga kluba, koji su se oglasili tim povodom i uputili javnu zahvalu.

U subotu, 25. srpnja 2020. godine u Sportskoj dvorani u Novoj Biloj odigrana je završna trening-utakmica u okviru projekta „Rukomet za sve – Igraj rukomet, živi sport(ski)“.

Nakon 20 godina kontinuiranog održavanja „Kiseljak open„ teniskog turnira, od kojih zadnjih 10 godina pod patronatom ITF-a (Međunarodne teniske asocijacije) nažalost, ove godine, zbog globalne borbe protiv pandemije korona virusa, teniski klub Elliptic je bio primoran otkazati ITF FUTURES turnir koji se boduje za ATP ljestvicu i koji je prošle godine dosegao nagradni fond vrijednosti 25 000$.

U Sarajevu je 15. srpnja 2020. godine izvršeno ždrijebanje natjecateljskih brojeva klubova Prve lige Federacije BiH za natjecateljsku sezonu 2020/2021.

Na večeras održanoj izvanrednoj skupštini NK Čelik izabrano je novo rukovodstvo kluba na čelu s predsjednikom upravnog odbora Arminom Gafurovićem, a donesena je i odluka da zenički klub s Bilinog Polja svoje natjecanje nastavlja u Kantonalnoj ligi ZDK.

Stranica 1 od 53

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa