.

Proteklog vikenda održano je Državno prvenstvo BiH u Vitezu za kadete i mlađe pionire.

U prostorijama Sportskog saveza SBK/KSB održana je konstituirajuća sjednica Upravnog odbora Sportskog saveza SBK/KSB koji je izabran na Izvještajnoj–izbornoj Skupštini Sportskog saveza SBK/KSB održanoj 12. svibnja 2021. godine u Travniku.

Do prve utakmice na Euru ostalo je još točno sedam dana. I jedna pripremna utakmica koja će simulirati Englesku. Prva reprezentacija svijeta, pišu 24sata.hr.

Nogometna reprezentacija BiH je u prvom kolu grupe D kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. osvojila bod u Finskoj odigravši rezultatom 2:2.

FK Radnik je u prvom kolu proljetnog dijela prvenstva u Hadžićima ugostio NK Travnik koji mu je nanio uvjerljiv poraz.

Manifestacija „Izbor najboljeg sportaša Kantona za 2020. godinu” održana je u petak, 5. ožujka 2021. godine u Jajcu. Osamnaesti po redu izbor najboljeg sportaša u KSB održan je u on line formi, a sportaše i gledatelje su pozdravili resorni ministar Bojan Domić, načelnik općine Jajce, Edin Hozan i predsjednik Sportskog sveza SBK/KSB Mirsad Ibrišimbegović, piše Vitez.info.

Nogometna Akademija “Master” sa radom je počela krajem 2020.godine, a akademiju su osnovali dva prijatelja Smiljan Babić i Ilija Babić, koji je ujedno i trener sa UEFA pro licencom.

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine juče je u prijateljskoj utakmici na stadionu “Asim Ferhatović Hase” u Sarajevu poražena od selekcije Irana sa 0:2 Golove su postigli Kaveh Rezaei u 46. i Mehdi Ghaedi u 90. minuti.

Danas i sutra su na rasporedu 12. kolo Prve lige Federacije BiH, NK Travnik gostuje u Živinicama kod NK Slaven.

Tuzla i ŠK ''Sloboda'' bili su domaćini 26. Kadetskom i juniorskom prvenstvu Šahovskog saveza Federacije Bosne i Hercegovine.

Stranica 1 od 55

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa