.

Gradsko kazalište mladih Vitez i Udruga mladih „Enter“ i ove godine organiziraju Ljetni kazališni kamp, koji će biti održan na području Brajkovića i Grahovčića, a započeo je u srijedu navečer, kada se prvog dana kampa okupilo dvadesetak polaznika.

Gradsko kazalište mladih Vitez i Udruga mladih “Enter” organiziraju Ljetni kazališni kamp, koji će biti održan na području Travnika, odnosno Brajkovića i Grahovčića, te Viteza. Cilj kampa je kreativno motivirati mlade osobe za umjetnost te im ponuditi znanje i vještine scenske umjetnosti u ograncima scenskog glasa, govora, pokreta i glume.

Ministarstvo obrazovanja, znanosti mladih, kulture i športa KSB raspisalo je Drugi javni poziv za odabir programa i projekata za oblast kulture u 2023. godini.

Povodom obilježavanja druge po redu manifestacije Dani dijaspore, sinoć je u holu Centra za kulturu općine Travnik otvorena izložba fotografija “Bosnim hodim”, autora Envera Palalića, prenosi drukciji.ba.

U ambijentu srednjovjekovne tvrđave Stari grad, sinoć je u Travniku uz prisustvo brojnih posjetitelja zvanično otvorena kulturno-zabavna i privredna manifestacija “Dani dijaspore 2023”.

Danas se slavi sveti Anto Padovanski, jedan od najpoznatijih i najomiljenijih svetaca Katoličke crkve. Sveti Antun Padovanski je najbrže proglašen svetim, kanoniziran je nakon samo 11 mjeseci!

U subotu, 10. lipnja 2023. godine u Katoličkom školskom centru u Travniku održana je promocija knjige "Znamenite osobe Doca, kolijevke hrvatske inteligencije" autora Ivana Zeca.

JU Hrvatski kulturni centar Travnik – Nova Bila i Kazalište mladih “Korifej” pozivaju sve zainteresirane umjetnike da prijave svoje monodrame na 3. Regionalni festival monodrame “inBox” ili da prijave svoje originalne tekstove monodrame na natječaj.

U razdoblju od 6. do 10. ožujka, u Rodnoj kući Ive Andrića i Zavičajnom muzeju Travnik planirana su četiri kulturna događaja.

U povodu obilježavanja datuma smrti Ive Andrića, Zavičajni muzej Travnik organizira Razgledavanje skulpture Ive Andrića u Travniku.

Stranica 1 od 48

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa