.

JU Hrvatski kulturni centar Travnik – Nova Bila i Kazalište mladih “Korifej” pozivaju sve zainteresirane umjetnike da prijave svoje monodrame na 3. Regionalni festival monodrame “inBox” ili da prijave svoje originalne tekstove monodrame na natječaj.

U razdoblju od 6. do 10. ožujka, u Rodnoj kući Ive Andrića i Zavičajnom muzeju Travnik planirana su četiri kulturna događaja.

U povodu obilježavanja datuma smrti Ive Andrića, Zavičajni muzej Travnik organizira Razgledavanje skulpture Ive Andrića u Travniku.

Danas je u župnoj crkvi na Gornjem Docu kod Travnika proslavljen blagdan svetog Ante Pustinjaka, prenosi notra.ba

Večeras je u mjestu Orašac održano Adventsko druženje u sklopu Božićne čarolije u Travniku. Organizatori su pripremili bogat kulturno-zabavni program.

Večeras smo skromno, ali s puno duha proslavili svetu misu i adventsko druženje u našim Koričanima.

Večeras smo se zabavili i nasmijali uz sjajnu komediju “Ugovor” Gradsko kazalište mladih Vitez, koja je u sklopu Travničke božićne čarolije odigrana u HKC Nova Bila!

Prekrasna večer iza nas je i u Docu, gdje je sveti Nikola posjetio mališane iz Putićeva i Doca te ih darivao poklonima.

Nakon Polja, Sv. Nikola je danas posjetio još jedno travničko naselje.

U subotu, 3. prosinca 2022. godine na platou ispred caffe bar "Septembar" u Polju u organizaciji Udruge "Naše Polje" i Udruge "Klik" održano treće po redu adventsko druženje. Događaj je dio manifestacije "Travničke božićne čarolije".

Stranica 1 od 48

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa