.

Mladež HDZ BiH Travnik i ove godine organizirala je ukrašavanje i podjelu uskrsnih pisanica za Travničane. Ipak, zbog situacije s koronavirusom ovogodišnja podjela pisanica bila je nešto drukčija.

"Ove godine zbog epidemije nismo bili u mogućnosti dijeliti naše uskrsne pisanice na travničkim ulicama, ali smo pronašli način kako obradovati štićenike domova za stare i nemoćne. Stoga su naši članovi danas posjetili dom "Otac Kristofor" u Novoj Biloj i "Naš dom" u Travniku i djelatnicima uručili pisanice koje će oni podijeliti svojim štićenicima", kazali su iz ove organizacije.

Na lokalitetu Mala Bukovica, u općini Travnik, u tijeku je proces ekshumacije kojim po nalogu postupajućeg tužitelja iz Posebnog odjela za ratne zločine koordinira istražitelj Tužiteljstva BiH.

Uspješni mladi sportski radnik govorio za SportSport.ba

Humanitarna akcija „Hrvati Travnika za Banovinu“, koja ima za cilj u cijelosti obnoviti, odnosno napraviti kuću jednoj obitelji iz područja pogođenih potresom pobudila je značajan interes Travničana, kako u Travniku, tako i u iseljeništvu. Posljednja u nizu potvrda tomu je i uplata Udruge KUS/KSZ „Grahovčići“ u iznosu od 10 579,59 KM, piše Vitez.info.

Poznati kviz znanja, u četvrtak u 19 sati, počinje i u Hrvatskom kazalištu Travnik u Jankovićima. 

Prijave su u tijeku, a svoju ekipu možete prijaviti na broj 063 992 889. 

Sve posjetitelje očekuju vrijedne nagrade.

Kviz uređuje i vodi Arijan Volić.

Udruga KUS “Grahovčići” aktivno radi već godinama i realizirala je cijeli niz kulturno-zabavnih, ali i humanitarnih aktivnosti. Zadnja u nizu je prikupljanje pomoći za potresom pogođena područja u Republici Hrvatskoj.

Od danas, 13.02.2021.godine svi liftovi na Vlašiću će ponovo biti u funkciji u redovnim terminima!!

“Sanitacija” d.o.o. Sarajevo vrši fumigaciju objekta Rodne kuće Ive Andrića da bi se zaustavilo štetno djelovanje drvene bube koja izjeda drveni skelet objekta postavljen daleke 1973. godine.

Središnje izborno povjerenstvo Bosne i Hercegovine raspisalo je prijevremene izbore za načelnika Općine Travnik, a tim povodom danas je održana sjednica OO HDZ BIH Travnik. Kako je već i ranije najavljivano HDZ BIH će bojkotirati ove izbore, smatrajući ih nezakonitima.

Priopćenje KŠC "Petar Barbarić" Travnik povodom optužbi Mješovite srednje ugostiteljsko-ekonomske škole Travnik prenosimo u cijelosti:

Stranica 1 od 117

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa