.

U Centru za pružanje usluga građanima Općine Travnik od 16.01.2023. godine vrši se elektronska ovjera dokumenata uz primjenu ESIO informacionog sistema.

Čarobna večer u Grahovčićima u sklopu Travničke božićne čarolije!

Svetim misom i Adventskim druženjem u Turbetu nastavili smo našu Travničku božićnu čaroliju!

Vokalni sastav Ad Libitum održat će 20. prosinca 2022. "Božićno-novogodišnji koncert" u Velikoj sali Centra za Kulturu Travnik, a ove godine će im se kao gosti na sceni pridružiti klapa Bratovština iz Hercegovine.

Ad Libitum je osnovan 2019. godine a čine ga pet ženskih vokala: Sanja, Andrijana, Lucija, Sandra i Ivona. One kažu kako je ovo sastav u kojem mogu nesputano raditi I izražavati svoju kreativnost neograničene vanjskim faktorima a jedino što je njima važno jest da njihove izvedbe budu na što višoj umjetničkoj razini. Želja im je da ovoj sredini ponude nešto novo, suvremeno ili tradicionalno te da što šire mase zainteresiraju za glazbenu umjetnost. Vokalni sastav Ad Libitum do sada je sudjelovao u mnogim projektima, kako samostalnima tako i u ulozi gosta.

Međutim, jedan od njih im je postao zaštitni znak i lagano postaje tradicija u Travniku, a to je upravo Božićno-novogodišnji koncert s kojim su se 2019. prvi put predstavile svojoj publici.

 

Predsjedateljica Općinskog vijeća Travnik Vlatka Lovrinović zakazala je 28. redovitu sjednica Općinskoga vijeća Travnik, koja će se održati u četvrtak, 8. prosinca 2022. godine, u 9 sati, u Velikoj dvorani Općine Travnik.

Obavijest iz Općine Travnik o oštećenju mosta prenosimo u cijelosti.

Predsjedateljica Općinskog vijeća Travnik Vlatka Lovrinović zakazala je 27. redovitu sjednica Općinskoga vijeća Travnik, koja će se održati u ponedjeljak, 7. studenog 2022. godine, u 10 sati, u Velikoj dvorani Općine Travnik.

Proteklog vikenda oskrnavljeno je spomen obilježje na Pješčari, kod Travnika, na mjestu gdje je u očuvanju slobode hrvatskog naroda i Bosne i Hercegovine poginulo 69 hrvatskih bojovnika, a više od 100 ih je ranjeno.

Predsjedateljica Općinskog vijeća Travnik Vlatka Lovrinović zakazala je 26. redovitu sjednica Općinskoga vijeća Travnik, koja će se održati u srijedu, 26. listopada 2022. godine, u 10 sati, u Velikoj dvorani Općine Travnik.

U subotu, 22. listopada 2022. godine u crkve Svetog Ivana Krstitelja u Travniku služena je sveta misa za žrtve partizanskih zločina počinjenih u Travniku 1944. godine.

Stranica 1 od 130

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa