.

Općina Travnik objavila je Javni poziv za dodjelu sredstava iz Proračuna Općine Travnik - subvencije za poticajj razvoja poduzetništva i obrta za 2020 godinu.

Općina Travnik objavila je Javni poziv za predaju zahtjeva za dodjelu plastenika od 100 m2 s dodatnom opremom putem sufinanciranja.

Napustio nas je još jedan poznati Travničanin, veliki čovjek i prijatelj Ivica Valenta zvani Bulaja.

Vlašićka rijeka Ugar istinski je dragulj prirode koja, osim što pitkom vodom napaja gotovo sva vlašićka naselja, na dijelu teritorije Federacije BiH svim posjetiocima pruža osvježenje, prelijepe prizore prirode, a za ribare je još jedna od rijetkih nezagađenih i neuništenih planinskih rijeka.

Proteklo ljeto je bilo iznimno radno u HKC-u. Radovi u sklopu projekta ,,Rekonstrukcija krova na zgradi JU HKC-a Nova Bila” počeli su s prvim danom srpnja, a potrajali do 5. rujna. S tim da je nakon radova cijeli prostor trebalo očistiti i pripremiti za normalan rad naših mnogobrojnih sekcija.

Centar za edukaciju mladih (CEM), u suradnji s Općinom Travnik, partnerom na izradi Strategije za mlade Općine Travnik 2020-2027, organizirao je u srijedu, 9. travnja 2020. godine javnu prezentaciju ovog strateškog dokumenta, važnog za unapređenje položaja mladih u općini Travnik.

U Lašvanskoj dolini blagdan Rođenja Blažene Djevice Marije - Mala Gospa posebno se svečano slavi u travničkoj župi Ovčarevo, u svetištu nadomak Travnika, koje nosi naziv Gospino vrilo.

Namjera je da se na ovaj način ostvari kvalitetniji kontakt s Travničanima koji žive izvan BiH, posebno s potencijalnim investitorima koji bi bili zainteresirani za ulaganja na području Travnika.

Predsjedateljica Općinskog vijeća Travnik Vlatka Lovrinović zakazala je 39. redovitu sjednicu Općinskog vijeća Travnik, koja će se održati danas, 4. rujna 2020. godine u 9 sati, u Centru za kulturu Općine Travnik.

Europska unija izdvojila je 20 milijuna eura za modernizaciju poljoprivredno-prehrambenog sektora u Bosni i Hercegovini, stoji u obavijesti za poslodavce na web stranici Općine Travnik.

Stranica 1 od 111

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa