.

Načelnik općine Travnik Kenan Dautović, raspisao je Javni poziv za sufinanciranje vrhunskog sporta, poticaj izdavaštvu, kao i Javni poziv za sufinanciranje organizacije i odlaska na smotre folklore.

Europski prvak u karateu Ali Arnautović odlučio je donirati potpisane rukavice udruženje “Srce za djecu oboljelu od raka”.

Predsjedateljica Općinskog vijeća Travnik Vlatka Lovrinović zakazala je dvije redovite sjednice Općinskog vijeća Travnik za ponedjeljak 26. i četvrtak 29. veljače 2024. godine.

Na današnji dan 1945. godine partizani su zapalili crkvu i samostan svetog Franje Asiškog u Gučoj Gori.

Medžlis IZ Travnik objavio je priopćenje za javnost koje prenosimo u cijelosti.

Načelnik Općine Travnik, Kenan Dautović, danas je organizirao prijem za Bekira Grabusa i Alija Arnautovića, prvake Europe u karateu i članove Karate kluba ”Travnik GS-TMT”.

Općina Travnik najavljuje edukaciju za poljoprivrednike u suradnji Općine Travnik i Udruženja poljoprivrednika KSB.

Crveni križ općine Travnik simbolično je danas 14. veljače 2024. godine na proslavu Valentinova - "Dana zaljubljenih" organizirao akciju darivanja krvi pod nazivom ""Ljubav je u darivanju". Darivanje krvi organizirano je u Mješovitoj srednjoj školi "Travnik".

Protekla godina bila je uspješna za Općinski sud u Travniku, kako u pogledu ostvarenih rezultata, tako i pogledu realiziranih projekata. Kolektivna norma suda u 2023. godini iznosila je 111,3 posto, a ostvareni kvalitet rada je preko 90 posto, prenosi hronika.ba.

Crveni križ općine Travnik simbolično 14. veljače 2024. godine na proslavu Valentinova - "Dana zaljubljenih" poziva na akciju darivanja krvi pod nazivom ""Ljubav je u darivanju"

Stranica 1 od 135

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa