.

Od značajnijih iznosa treba izdvojiti onaj od 100 do 150 milijuna maraka na osnovi uredbe o pomoći gospodarstvu, dok će za podršku zapošljavanju, i to kroz Zavod za zapošljavanje, ove godine biti izdvojeno 50 milijuna maraka.

Roditelj njegovatelj ima pravo na mjesečnu naknadu u visini neto najniže plaće u FBiH, pravo na MIO, zdravstveno osiguranje i osiguranje za vrijeme nezaposlenosti.

Postupajući po zahtjevu Tužiteljstva Bosne i Hercegovine policijski službenici Uprave policije MUP-a Sarajevske županije lišili su slobode O.M. iz Sarajeva i on se nalazi u službenim prostorijama na kriminalističkoj obradi.

Kola Izetbegovićeve SDA odavno se kreću nizbrdicom. Valja ih nekako zaustaviti, preusmjeriti poglede ogorčene bošnjačke javnosti. A najbolji je način, povijest i politički marketing pokazuju, “zaratiti” sa susjedima. Ne Hrvatima u BiH, već nekim jačim i moćnijim- Hrvatskom. Njezin predsjednik Zoran Milanović je dostojan “neprijatelj”, koji bi Izetbegoviću i njegovoj SDA mogao popraviti do kraja poljuljani rejting.

Bosanskohercegovački auto-moto klub u skladu s Ugovorom sa JP Ceste Federacije Bosne i Hercegovine na području kantona:

Danas u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost prenosi Federalni hidrometeorološki zavod.

U utorak, 29. lipnja, na svetkovinu apostolskih prvaka Petra i Pavla, u katedrali Srca Isusova u Sarajevu, nadbiskup vrhbosanski metropolita Vinko kard. Puljić za svećenike je zaredio 11 đakona, prenosi nedjelja.ba.

Jutros je pretežno sunčano u Hercegovini, zapadu i jugozapadu Bosne. U većem dijelu Bosne je umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Lokalni pljuskovi su registrirani na istoku i sjeveroistoku Bosne.

Prema Federalnom hidrometeorološkom zavodu danas će u našoj zemlji prije podne preovladavati sunčano vrijeme.

Vlada Federacije BiH prihvatila je danas na sjednici pregled naplate poreznih prihoda i doprinosa na teritoriju FBiH za travanj 2021. i razdoblje od početka godine do 30.4.2021. godine.

Stranica 1 od 115

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa