.

„Travnički vjesnik“ je portal koji je dominantno orijentiran na teme od lokalnog interesa za općinu Travnik, ali budući da živimo u doba sve izraženije globalizacije, teme iz ostatka Bosne i Hercegovine i svijete, neće se ignorirati.

„Travnički vjesnik“ je zamišljen da bude osnovni izvor informacija o zbivanjima u Travniku, te kao svojevrsna spona mnogobrojnog i sve većeg iseljeništva sa „rodnom grudom“. Želja nam je da upravo web stranica www.travnicki.ba bude polazna i glavna adresa o vijestima iz Travnika za sve travničane ma gdje oni bili, kao i svim drugim osobama koje se interesiraju za Travnik.

„Travnički vjesnik“ se temelji na volonterskom radu entuzijasta koji će ažurno i temeljito pratiti, analizirati i izvješćivati o događajima iz Travnika, uvažavajući počela etičnosti, neovisnosti, nepristrasnosti, objektivnosti i profesionalnosti. Čitateljima želimo ponuditi na jednom mjestu pravovremene, kvalitetne i relevantne informacije iz različitih društvenih segmenata, kao što su glazba, gospodarstvo, kultura, obrazovanje, politika, sport, zabava i znanost.

travnicki 1

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa