.

U petak je na Internacionalnom univerzitetu Travnik počela 28. Međunarodna konferencija “Digitalizacijom, automatizacijom i umjetnom inteligencijom do efikasnijeg rada poslovanja u budućnosti“ koja je okupila značajan broj znanstvenika iz regiona.

Studenti Fakulteta Politehničkih nauka i Fakulteta informacionih tehnologija Internacionalnog univerziteta Travnik, uz pratnju nastavnika i asistenata, posjetili su tvrtku Rimac u Hrvatskoj, poznatu po proizvodnji električnih vozila.

Sinoć su ulice Travnika zasjale posebnim sjajem dok su maturanti Elči Ibrahim-pašine medrese svečano prodefilovali Bosanskom ulicom. Uz aplauze okupljenih građana Travnika, mladi su održali svoju matursku paradu, ispunjavajući grad radošću i ponosom, piše travnik.ba.

U sklopu obilježavanja 8. svibnja, Svjetskog dana Crvenog križa članovi Crvenog križa općine Travnik posjetili su Privatnu predškolsku ustanovu "o. Ante Gabrić" Travnik koja djeluje u sklopu KŠC "Petar Barbarić" Travnik.

OŠ "Nova Bila" iz Nove Bile, općina Travnik u srijedu, 8. svibnja 2024. godine slavi Dan škole.

U sklopu profesionalne orijentacije učenici Osnovne škole "Nova Bila" iz Nove Bile općina Travnik prošli tjedan su posjetili  GS - Tvornicu mašina Travnik.

Maturanti gimnazije, 4.a i 4.b odjela KŠC"Petar Barbarić" - Gimnazija Travnik , posljednji dan nastave proveli su u opuštenoj atmosferi u školi, no svoje zadatke obavili su profesionalno i dostojanstvo.

U nedjelju, 28. 04. 2024. godine, u Elči Ibrahim-pašinoj medresi u Travniku održano je XXVI natjecanje polaznika mektepske nastave na razini Medžlisa IZ Travnik.

U petak, 26. travnja, za učenike i djelatnikeOŠ "Bila bio je poseban dan. Bogatim programom svečane priredbe, uz voditeljice Anđenu Petrović i vjeručiteljicu Vanju Džambas, proslavljen je Dan škole, navode iz OŠ "Bila" iz Bile, općina Vitez.

U svijetu inženjerske struke, pronalazak iznimnih talenata jako je zahtjevan. No, zahtjevnije je taj talent naći na tako malom području kao što je SBK, točnije Travnik i Vitez.

Stranica 1 od 43

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa