.

 Legendarni Zdravko Čolić u subtu, 5. kolovoza, u sklopu manifestacije “Dani dijaspore”, održati će koncert u Travniku.

Prvi Street Food & Ćevap Fest u Travniku održat će se 1. i 2. rujna na parkingu KŠC Travnik.

U organizaciji udruge PRONT i udruge ORAH, a u produkciji portala Centralna.ba i Event.ba teama sinoć je u Novom Travniku u okviru manifestacije Beer fest održan odličan koncert beogradske grupe S.A.R.S.

Legendarni Bebek 13.8. u Jajcu!

Još nas samo dva tjedna dijeli od velikog koncerta Željka Bebeka u Jajcu, 13.8., a ovaj će rock velikan nastupiti u večernjim satima manifestacije Međunarodni natjecateljski skokovi s vodopada, s početkom u 21h.

U utorak, 13. lipnja, s početkom u 11 sati bit će održana ceremonija otvorenja “Plazma Sportskih igara mladih”, a čast da bude grad domaćin pripala je Novom Travniku, prenosi drukciji.ba.

Zlatan Stipišić Gibonni održat će spektakularni koncert 13.7. 2023. godine na tvrđavi Stari grad u Travniku.

II. Beer Fest Novi Travnik održat će se 02.08.2023. godine u Novom Travniku u oganizaciji udruge PRONT i portala Centralna.ba.

Nakon sinoćnjeg otvorenja klizališta na platou KŠC "Petar Barbarić" Travnik i spektakularnog koncerta grupe "Colonia" tradicionalna 7. Travnička božićna čarolija naredna četiri dana nastavlja se na Središnjem gradskom trgu u Travniku.

Sinoć je u okviru Travničke božićne čarolije svečano otvoreno prvo travničko klizalište na parkingu kod KŠC ”Petar Barbarić” Travnik.

U sklopu manifestacije Travnička Božićna čarolija u Travniku će večeras, četvrtak 15.12.2022. godine, s početkom u 19 sati biti upriličeno svečano otvorenje klizališta na ledu.

Stranica 1 od 16

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa