.

Na Internacionalnom festivalu muzike "Sinfonia di sale", koji je proteklog vikenda održan u Tuzli učenici Osnovne muzičke škole Travnik ostvarili su zapažene rezultate.

Grupa Zabranjeno pušenje će 24. svibnja 2024. godine u Sarajevu održati veliki koncert. Nastup će biti organiziran u Dvorani Mirza Delibašić u okviru SKC Skenderija.

Festival “Mali Akordi”, najstarija kulturna glazbena manifestacija u Županiji Središnja Bosna, završila je svoje 26. izdanje, donijevši nezaboravne trenutke i sjajne nastupe mladih talenata. Ove godine, vrhunac događanja bio je pobjeda Petre Baškarad, koja je osvojila Grand Prix sa svojom skladbom “Daire”.

Dragi naši, s radošću vas pozivamo na 26. dječji festival MAK, koji će se održati u subotu, 13. travnja 2024. u 19 sati u sportskoj dvorani u Busovači, najavljuje Organizacijski odbor MAK 2024.

Prvi Uskršnji turnir u tucanju jaja "Dolac na Lašvi" u organizaciji Mjesne zajednice Dolac na Lašvi održan je u Docu, u Domu kulture "Ivo Andrić" na Mali Uskrs, povodom proslave patrona filijalne crkve župe Dolac na Putićevu.

U petak navečer u Gradskoj dvorani u Vitezu održan je veliki Uskrsni koncert grupe Dalmatino u organizaciji portala Vitez.info i Centralna.ba.

Sinoć, 4. travnja u kongresnoj dvorani hotela Central u Vitezu, u večeri prepunoj emocija održan je, sada se može s pravom kazati, jedinstven glazbeno- scenski spektakl u organizaciji Matice hrvatske Vitez tijekom kojega su otpjevani neki od najljepših stihova s kojim narod u Lašvanskoj dolini živi, a generacije odrastaju, prenosi radiovitez.ba.

Svečano, uz zvuke Fanfara Muzičkog društva Travnik, na konferenciji za novinare održanoj 4.4.2024. godine u Centru za kulturu općine Travnik najavljen je Prvi travnički festival autorskih pjesama za djecu, simbolično nazvan "MALI RASPJEVANI GRAD".

U Vitez stiže jedna od najpopularnijih dalmatinskih grupa, grupa Dalmatino. Dalmatino će održati koncert 5. travnja u Gradskoj sportskoj dvorani u Vitezu s početkom od 20:00 sati.

Zdravko Čolić jučer je objavio novu pjesmu "Biraj ti" koja je nastala je u suradnji s Dinom Merlinom, a za koju je spot snimljen u Sarajevu.

Stranica 1 od 22

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa