.

Tijekom iduće godine kroz Federaciju Bosne i Hercegovine gradit će se čak 110 kilometara autoceste. Kako su nedavno potvrdili iz JP Autoceste FBiH, do kraja ove godine planiran je početak gradnje kompletnog sjevernog dijela koridora Vc, odnosno ukupno 43 kilometra, prenosi Večernji list.

Zračna luka Mostar potpisala je važan ugovor s Wizz Airom, najbrže rastućom europskom aviokompanijom, koji će omogućiti redovite izravne letove sljedećeg ljeta.

Ljetna turistička sezona na području Županije Središnja Bosna (ŽSB) je dobra, ocijenio je Miroslav Matošević, direktor Turističke zajednice ŽSB, ustvrdivši kako je ove godine posebno uspješan sportski turizam.

Općina Travnik objavila je Rang listu korisnika poticaja “Subvencije za poticaj razvoja, poduzetništva i obrta za 2022. godinu” Općine Travnik.

Ministarstvo vanjske trgovine i ekonomskih poslova BiH najavilo je donošenje odluka o zabrani izvoza oblovine, ogrjevnog drveta i peleta kako bi se zaustavila njihova velika poskupljenja posljednjih mjeseci, posebice peleta koji se prodaje po dvostruko većoj cijeni u odnosu na godinu dana ranije.

U sjedištu JP Autoceste FBiH u Mostaru danas je potpisan Ugovor za izgradnju prve dionice brze ceste Lašva-Travnik-Jajce, od poslovne zone Vitez do Nević Polja. Ugovor su potpisali Elmedin Voloder, direktor JP Autoceste FBiH i Mario Bevanda, predstavnik tvrtke Hering d.d. Široki Brijeg. Potpisivanju ugovora nazočio je i federalni ministar prometa i komunikacija Denis Lasić.

U okviru obilježavanja Dana općine Travnik, danas je održan i sajam organske hrane u organizaciji Asocijace organskih proizvođača SBK, koja već 16 godina vrijedno radi na promociji svojih proizvoda.

Gost Kluba menadžera je Josip Ledić, osnivač arhitektonskog ureda LEDIĆ ARHITEKTURA d.o.o., Travnik.

Omladinska banka Travnik poziva mlade da pišu projekte i mikrobiznise od 17.02. do 14.03.2022. godine do 14 sati.

Portal flash.ba, odnosno Srećko Stipović napravio je zanimljivu priču o braći Jurić i obitelji Janković koji svojim radom i idejama daju pozitivan primjer današnjem društvu.

Stranica 1 od 18

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa