.

Kreševo: Prikolica puna drva pala na radnike, dvojica se bore za život

01 Rujan 2022

Na šumskom putu u mjestu Kostajnica, općina Kreševo, u ponedjeljak su teško ozlijeđena dvojica muškaraca, dok je treći zadobio lakše ozljede. Kako Avaz saznaje, do nesreće je došlo kada se na radnike privatne firme iz Kreševa prevrnula prikolica traktora puna drva. Ovu informaciju potvrdili su iz MUP-a SBŽ.

Kako je kazao glasnogovornik MUP-a SBŽ Hasan Hodžić, do nesreće je došlo uslijed prevrtanja prikolice traktora, a tom prilikom ozlijeđena su trojica radnika, od kojih su dvojica zadobila teške ozljede, a jedan lakše.

– U nesreći su teško ozlijeđeni vozač traktora I. T. (41) i radnik S. K. (25), dok je S. Š. (24) zadobio lakše ozljede. U suradnji sa Županijskim tužiteljstvom, uviđaj na licu mjesta obavili su policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Kiseljak – naveo je Hodžić.

I. T. i S. K., koji su teško ozlijeđeni, prevezeni su u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu (KCUS), dok je S. Š. pregledan u Domu zdravlja Kreševo i pušten kući.

Kako Avaz saznaje, I. T. i S. K. nalaze se u teškom stanju. Prema riječima izvora, imaju prijelom kičme, frakturu lobanje, a jednom je amputirana i ruka. Također, prema riječima istog izvora, obojica su trenutno priključena na aparate za održavanje u životu.

Na upit Avaza, iz privatne firme iz Kreševa kratko su odgovorili da ne daju izjave u vezi s ovim slučajem.

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa