.

NOVO U SREDIŠNJOJ BOSNI: "TRS Dioniz" nudi razne okuse kvalitetnog iločkog vina

27 Svibanj 2020

Središnja Bosna, odnosno Vitez je početkom svibnja postao bogatiji za novu tvrtku, koja će u naše krajeve, ali i čitavu Bosnu i Hercegovinu donijeti dašak Iloka i profinjenih okusa vina iz Iločkih vinogorja.

Riječ je o tvrtki „TRS Dioniz“, koju je pokrenuo mladi Marin Fišić, a koji već uspješno vodi i tvrtku „Sentiš“, specijaliziranu za opremanje i uređenje velikih trgovačkih centara, benzinskih crpki i sličnih objekata.

Posebno su ponosni na činjenicu da, usprkos pandemiji koja je pogodila čitav svijet, u Sentišu nisu otpustili nikoga od petnaestak djelatnika, a uspjeli su pokrenuti i novu tvrtku, „TRS Dioniz“, kazao nam je u razgovoru Marin Fišić.

Veleprodaja i maloprodaja tvrtke „TRS Dioniz“ d.o.o Vitez početkom ovoga mjeseca službeno je započela s radom, a ekskluzivni je zastupnik i ispostava vinarije „TRS” Ilok za područje Bosne i Hercegovine, prenosi vitez.info.

Za Travnički vjesnik direktor tvrtke Miro Ban, inače Travničanin poručio je da vino iz iločkih podruma nudi kvalitetan okus, vino je jako dobro prihvaćeno među ljubiteljima ovog napitka i već se može naći u mnogim restoranima i ostalim ugostiteljskim objektima na području Središnje Bosne.

U ponudi veleprodaje i maloprodaje „TRS Dioniz“ možete pronaći izuzetno širok asortiman vrhunski sorti bijelog i crnog vina po vrlo pristupačnim cijenama.

U bogatom asortimanu iznimno kvalitetnih vina je i Graševina Dekan, laureat nagrate VINUM LAUREATUM i pobjednik u kategoriji bijelih suhih / polusuhih najboljih vina Hrvatske. Ova vrlo cijenjena nagrada dodjeljuje se najboljim vinima Hrvatske, retrospektivno za vina koja su bila prisutna na tržištu 2019. godine.

„Za sve one koji su imali prigodu da kušaju vina iz vinarije „TRS” Ilok, znaju vrlo dobro o kakvoj vinariji i kakvim vinima se radi. Svi koji žele kušati naša vrhunska vina želimo dobrodošlicu u našu vinariju.

Stoga, ne gubite vrijeme, da bi Vaše nepce osjetilo nezaboravne okuse koje će te zasigurno pamtiti cijeli život, požurite!“, poručuju iz tvrtke „TRS Dioniz".

Iz tvrtke „TRS Dioniz“ d.o.o. Vitez vas nestrpljivo očekuju na adresi Šantići 72, 72250 Vitez. Posjetiti ih možete i virtualno na adresi www.vinarija-trs.com, Facebook: TRS Dioniz, a kontaktirati na mobitel +387 61 807 310 ili putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

 

Fotografija TRS Dioniz.

 

 

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa