.

Središnja Bosna: Uskoro se otvara novi rekreativni sadržaj za djecu, hostel, etno selo, restoran, umjetno jezero…

04 Svibanj 2024

Središnja Bosna i Novi Travnik pripremaju se za otvaranje vrata jedinstvenog rekreativnog raja koji će očarati sve ljubitelje prirode, tradicije i opuštanja. U srcu ove predivne regije, naše Lašvanske doline, tik uz rijeku Lašvu uskoro će se otvoriti moderni hostel sa 16 luksuznih soba, etno selo sa šest kučica na sprat sa pogledom na Lašvu, jacuzzijem i moderno uređenim eneterijerom, restoran i umjetno jezero, stvarajući nezaboravno iskustvo za posjetitelje.

Hostel: Udobnost i Pristupačnost

Za one koji žele istražiti ljepote Srednje Bosne bez trošenja bogatstva na smještaj, na raspolaganju će biti moderan hostel s udobnim sobama i svim potrebnim sadržajima. Bezobzira jeste li solo putnik ili dolazite u društvu, naš hostel pružit će vam ugodan boravak uz pristupačne cijene. Hostel se nalazi na samom ulasku u općinu Novi Travnik, u naselju Nević polje, tik uz raskrsnicu koja će vas povezivati sa brzom cestom. Hostel će sadržavati moderni restoran sa tradicijskim jelima, te kongresnu dvoranu za 200 osoba.

 

Etno Selo: Putovanje Kroz Vrijeme

Zaronite u bogatu baštinu i kulturu Srednje Bosne kroz posjet našem etno selu. S tradicionalnim kućama, autentičnim obrtima i lokalnim gastronomskim delicijama, ovo selo oživljava duh prošlih vremena, pružajući vam jedinstvenu priliku da se povežete s naslijeđem regije. Moderne, a ipak tradicionalne kučice imat će jacuzzi, s pogledom na rijeku Lašvu i Vlašić, te će enterijer biti urađen od drveta sa područja Srednje Bosne.

 

 

Restoran: Okusi Tradicije

Naš restoran poziva vas na gastronomsko putovanje kroz tradicionalne okuse Srednje Bosne. Uživajte u autentičnim jelima pripremljenim od svježih lokalnih sastojaka, uz vrhunsku uslugu i ugodnu atmosferu. Svaki zalogaj nosi priču o regiji i njezinom kulturnom bogatstvu.

Umjetno Jezero: Oaza Opuštanja uz Lašvu i ribolov

Za sve ljubitelje aktivnog odmora i prirode, naša oaza mira nudi umjetno jezero okruženo zelenilom i predivnim pejzažima. Bilo da se odlučite za opuštajuće šetnje uz obalu Lašve ili aktivnosti poput ribolova ili čamcarenja, ovdje ćete pronaći savršen bijeg od gradske gužve.

 

Dobrodošli u Srednju Bosnu

Srednja Bosna i Novi Travnik s nestrpljenjem očekuje dolazak svih ljubitelja prirode, tradicije i dobre zabave. Naši novi rekreativni sadržaji pružit će vam nezaboravno iskustvo koje će vas ostaviti očaranima i željnima povratka. Dobrodošli u našu oazu autentičnosti i ljepote!

Ovaj moderni kompleks uz hostel s 16 soba i etno selo, sadrži i samouslužnu praonicu, punjač za električne automobile, nogometni teren s umjetnom travom, dva teniska terena, klupice uz Lašvu za ribolov, te dva toaleta, i poseban toalet za osobe s invaliditetom.

Vidimo se uskoro u etno selu obitelji Anić, tik uz brzu cestu na ulazu u općinu Novi Travnik…

Dobro nam došli…

 /centralna.ba/

 

 

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa