.

Hrvatska bolnica “dr. fra Mato Nikolić” u Novoj Biloj bogatija za specijalisticu neurologije, dr. Kristinu Barbić

04 Lipanj 2024

Nova Bila, 4. lipnja 2024. – S velikim zadovoljstvom obavještavamo javnost da se timu Hrvatske bolnice dr. fra Mato Nikolić pridružila specijalistica neurologije, dr. Kristina Barbić. Ovo značajno pojačanje omogućit će još kvalitetniju medicinsku skrb za pacijente naše bolnice.

Dr. Kristina Barbić je renomirana stručnjakinja s edukacijom iz ranih područja neurologije. Svojim znanjem i posvećenošću pacijentima, dr. Kristina Barbić će doprinijeti unapređenju dijagnostike i liječenja neuroloških poremećaja, te će dodatno osnažiti medicinski tim neurologije bolnice u Novoj Biloj.

Dr. Barbić je diplomirala na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, a specijalizaciju iz neurologije završila je na SKB Mostar, sa edukacijama u bolnicicama u Zagrebu.

“Pridruživanje dr. Barbić našem timu predstavlja veliki korak naprijed za našu bolnicu. Vjerujemo da će njezina stručnost i iskustvo značajno doprinijeti kvaliteti skrbi koju pružamo našim pacijentima”, izjavio je ravnatelj bolnice, dr. Mladen Čuturić.

Pacijenti Hrvatske bolnice dr. fra Mato Nikolić sada će imati pristup još kvalitetnijoj neurološkoj skrbi, a naš medicinski tim će dodatno jačati svoje kompetencije u pružanju sveobuhvatne medicinske pomoći.

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa