.

Sarajevo Film Festival: Travničanin Solomun za večerašnju posljednju noć festivala najavio spektakl

19 Kolovoz 2022

Jedan od najpopularnijih glazbenika DJ svjetske scene Mladen Solomun najavio je spektakl za posljednju noć ovogodišnjeg Sarajevo Film Festivala, što znači da publiku očekuje nezaboravan provod.

DJ Solomun će večeras 19. kolovoza 2022. godine posljednjeg dana Sarajevo Film Festivala u 23.30 sati nastupiti na balkonu iznad Vječne vatre i odsvirati višesatni set.

"Ovo će biti završna večer Sarajevo Film Festivala, plesat ćemo zajedno u srcu glavne sarajevske ulice, kod Vječne vatre. Jedva čekam", stoji u njegovoj objavi koju je napisao nedavno.

Slavni i višestruko nagrađivani DJ već četiri puta je nastupao pred sarajevskom publikom, a na istom mjestu 2019. godine u njegovim specifičnim zvukovima do ranih jutarnjih sati uživale su na desetine tisuća ljudi.

Solomun je, podsjetimo, rođeni Travničanin koji je odrastao u Njemačkoj, a kako je i sam isticao - Balkan uvijek nosi u svom srcu.

Solomun je fenomen suvremene elektronske glazbene scene. Rođeni Travničanin je pored rezidentnih nastupa u hramovima elektronske glazbe na Ibizi, tijekom višedecenijske karijere zabavljao milijune ljudi na festivalima širom planete, često svirajući i 200 dana godišnje.

Njegov utjecaj na globalnu pop kulturu prepoznali su i Rockstar Games, te je postao jedan od likova u popularnoj igri GTA Online.

Ulaz će, kao i prošloga puta, za posjetitelje biti besplatan.

 Čini se da nas očekuje nezaboravan provod kao i 2019. (Foto: Instagram/blowupagency)

 

 

 

 

foto

izvor

 

 

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa