.

FOTO: Održan kviz za srednjoškolce u organizaciji QuizneyLand-a

16 Svibanj 2024

Srednjoškolci iz nekoliko gradova podijeljeni u 16 ekipa ispunili su Sportsko-rekreacijski centar "Romari" u Vitezu i ispisali jednu od naših najljepših kvizaških večeri, navode iz QuizneyLand-a.

Uzbuđenje kod ispisivanja rezultata gdje svi na nogama nestrpljivo iščekivaju svoje bodove, a i burne proslave svakog točnog odgovora pokazali su nam pravu vrijednost kviza. Nakon ovakve večeri sigurni smo kako kvizovi imaju budućnost.

Prekrasno je bilo vidjeti sva ta lica kako uživaju u kvizaškim uzbuđenjima. Kad se crta podvuče možemo reći da su svi samim svojim dolaskom na kviz ostvarili pobjedu. Ali ipak posebno trebamo izdvojiti najuspješnije koji su pokazali najviše znanja, a to je ekipa Četvrti Reich. Zasluženo su sjajnim nastupom osvojili prvo mjesto. Drugo mjesto je osvojila ekipa NJ.A.M. kojoj je pobjeda izmaknula za samo jedno pitanje, a treće mjesto je osvojila odlična ekipa Eror 404. Navedene ekipe su osvojile nagrade od firme Ecos.

Hvala svima koji su podržali ovu našu ideju da kvizove približimo i srednjoškolcima, a posebno Ivani i Bojanu koji su s jednakim entuzijazmom kao i mi krenuli u organizaciju ovakvog kviza. Zahvala Notra.ba i Travnički vjesnik koji su prenijeli vijest o kvizu, a posebno Drukčiji radio koji nas je nekoliko dana uvrstio u svoj program. Na kraju hvala svima na dolasku, a i roditeljima koji su se pobrinuli za prijevoz mladih kvizaša.

Ovaj kviz nam je poticaj da i dalje populariziramo i širimo znanje.

Vidimo se na još ovakvih događaja, stoji u objavi neumorne ekipe iz QuizneyLand-a.

Može biti slika sljedećeg: 3 ljudi, Ljudi uče, stol, gomila i tekst

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa