.

Općina Jajce maturantima platila zabavu, a učenike generacije nagradila novčanim poklonima

07 Svibanj 2024

Praćeni zvucima Gradskog duhačkog orkestra/Limene glazbe Jajce učenici završnih razreda jajačkih srednjih škola maturskim defileom kroz grad obilježili su kraj srednjoškolskog obrazovanja, a općinski načelnik pomogao je u organizaciji i platio maturalnu zabavu za sve maturante.

Ova generacija iznjedrila je 11 učenika generacije. Taj epitet ponijeli su učenici Srednje škole „Nikola Šop“ Jajce: Ines Barić, Salih Hadžić, Amina Julardžija, Anela Nasup, Ilhana Duranović, Amna Kasum, Amela Jusić i Edna Đulić i učenici Srednje strukovne škole Jajce Amina Mecavica, Ivan Radovac i Luka Lovrić-Ljubičić, izvijestili su u ponedjeljak iz Općine Jajce.

Maturante je pozdravio načelnik općine Edin Hozan, čestitajući im na uspješnom završetku školovanja i poželjevši uspjeh u budućnosti. Posebne čestitke na postignutom uspjehu Hozan je uputio učenicima generacije uručivši im novčani poklon Općine Jajce u iznosu od po 500 marka, knjigu i cvijeće za djevojke.

“Dragi maturanti jajačkih škola, danas je poseban dan za nas sve jer svjedočimo završetku jednog važnog poglavlja u vašim životima. Vaša predanost, trud i uspjeh koji ste postigli zaslužuju sve čestitke. Kroz protekle godine, zajedno smo dijelili radosti i izazove vašeg školovanja. Profesori su vas podučavali, roditelji su vas podržavali, a prijatelji su bili uz vas u dobru i zlu. Sve to čini vaše dostignuće još većim.Danas se ne samo opraštate od školskih klupa, već stupate u svijet odraslih sa znanjem i vještinama koje ste stekli. Bez obzira na to kamo vas život odvede, ne zaboravite svoje korijene. Jajce je mjesto gdje ste rasli, učili i stvarali najljepše uspomene”, poručio je načelnik u svom obraćanju maturantima.

Kazao je i kako su njihove mogućnosti neograničene, a budućnost je u njihovim rukama.”Neka vaše odluke budu vođene mudrošću, a vaši koraci hrabrošću. Bez obzira na to gdje se nalazili, znajte da ste uvijek dio naše zajednice. Čestitam vam na postignućima i želim vam svu sreću u svim budućim poduhvatima. Neka vas vaša snaga, upornost i ljubav prema domovini i rodnom gradu uvijek prate na vašem životnom putu”, dodao je Hozan.

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa