.

Travnik: Pejaković kandidat za načelnika, Gučanin-Gazibarić nositelj liste koalicije HDZ BIH-HSS Stjepana Radića

13 Kolovoz 2020

U srijedu, 12. kolovoza 2020. godine u Travniku održana je 6. redovita sjednica OO HDZ BiH Travnik na kojoj su između ostalog odabrani kandidati za predstojeće Lokalne izbore u BiH na području Općine Travnik.

U sklopu koalicije „HDZ BIH - HSS Stjepana Radića“ listu za Općinsko vijeće Travnik predvodit će dr. Mario Gučanin-Gazibarić, dok će ispred HDZ BiH kandidat za načelnika Općine Travnik biti dr. oec. Goran Pejaković.

Lista za Općinsko vijeće je spoj mladosti i iskustva obrazovanih Travničanki i Travničana koji su prepoznati ne samo u lokalnoj, nego i široj društvenoj zajednici.

Nositelj liste, dr. Mario Gučanin-Gazibarić je mladi kirurg Hrvatske bolnice „dr. fra Matko Nikolić“ Nova Bila-Travnik, rođen je 1987. godine u Travniku. Godine 2005. završio je gimnaziju Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“ Travnik, 2011., završio je medicinski fakultet u Sarajevu, dok je 2017. godine specijalizirao opću kirurgiju na kliničkom centru u Sarajevu. Od 2012. godine vanjski je suradnik u nastavnoj bazi Srednje medicinske škole „Travnik“ u Novoj Biloj. U protekle četiri godine vijećnik je u Općinskom vijeću Travnik i predsjednik kluba Hrvatske koalicije za Travnik . Također je aktivan u političko-društvenom životu, kao i u radu lokalne zajednice, govori engleski i njemački jezik.

Kao kandidat za načelnika Općine Travnik jednoglasno je predložen doktor ekonomije Goran Pejaković, rođen 1988. godine u Travniku, diplomirao, magistrirao i doktorirao iz oblasti zdravstvenog menadžmenta na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu. Radno iskustvo stekao je u oblastima osiguranja, trgovine, marketinga, obrazovanja i zdravstva. Kroz članstvo u organizacijama civilnog društva aktivno je sudjelovao na realizaciji mnogih kulturnih, obrazovnih, sportskih i drugih projekata na području općine Travnik i Središnje Bosne.

Lista koalicije „HDZ BIH - HSS Stjepana Radića“ za Općinsko vijeće Travnik:

1. Mario Gučanin-Gazibarić
2. Vlatka Lovrinović
3. Valentin Matošević
4. Mijo Baltić
5. Ilijana Budimir-Trupina
6. Niko Grganović
7. Miroslav Gučanin-Gazibarić
8. Anela Križanac
9. Adrijana Kovač
10. Zdravko Batinić
11. Gabrijela Kesten
12. Velimir Valjan
13. Matea Cakalin
14. Josip Malić
15. Dragan Solomun
16. Valerija Tustonja
17. Ivica Bajo
18. Vida Bodul-Kolenda
19. Zdravko Brkić
20. Žarko Kolenda
21. Željka Garić
22. Kristijan Perić
23. Kristina Volić
24. Oliver Grganović
25. Slaven Bilać
26. Dragica Kvesa
27. Željko Andrić
28. Valentina Valjan
29. Antuka Trupina
30. Mladen Meljančić
31. Finka Filipović
32. Jure Marić
33. Blaženka Kustura
34. Alojz Čakarić
35. Davorin Stojak
36. Marijana Ledić

 

IMPRESSUM

Udruga za humani i održivi razvoj Klik
Web portal Travnički vjesnik

Email: info@travnicki.ba
Web: www.travnicki.ba

 

 

Web & CMS podrška
nesa